Ile jechaliscie najszybciej????
Ile jechaliscie najszybciej????
Tak jak w temacie. Ja jechałem M3 E46 270km/h a M5 E39 280km/h. Niedało się więcej bo maja przy tych predkosciach kaganca wzuconego. W M3 przy 270 siedziałem jako pasazer i wychyliłem sie do przodu to widziałem jak maska pływa poprostu ją podnosiło.
Ile wy jechaliscie swoim emkami???
I czy ktoś pobił granice 300km/h
Ile wy jechaliscie swoim emkami???
I czy ktoś pobił granice 300km/h
Pale gume a nie dusze
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Re: Ile jechaliscie najszybciej????
Ja też jechałem E46 270 tylko to 270 licznikowe to 250 niestety
Słyszałem też teorie, że jak na 5-tce pojedzie się do odcinki i wrzuci 6-tke to ogranicznik nie zadziała... nie wiem na ile to prawda, ale ja tak nie próbowałem.
A i jeszcze M6 jechałem 270 na pikniku Bawarii Motors

A i jeszcze M6 jechałem 270 na pikniku Bawarii Motors

Moj tato tez zasuwam m6 około 260/270 ale na normlnej drodze i jeszcze auto zajechało i było trzeba w łuku hamowac pamietam ze byłem troche wystraszony ale hamujce m nie zawidoły i żyjemy
Pale gume a nie dusze
Swoim M3 jechałem 265km/h dokładnie - licznikowo. To jest odcięcie ostatniego - piątego biegu.
M6 jechałem 272km/h - head-up display'owo ;-)
M6 jechałem 272km/h - head-up display'owo ;-)
Ostatnio zmieniony śr gru 20, 2006 19:24 przez ///M3, łącznie zmieniany 1 raz.
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
a ja 245 

A ja tak spytam-nikt nie wchodzi w funkcję kompa nie sprawdzał czy on podaje naprawdę prędkość nie zawyżoną. Macie odcięcia przy 250 więc sprawdzić możecie... Ja jechałem na kompie 219 (katalog 216) a na blacie miałem 225, może minimalnie więcej. funkcja jakoś 19.7.1?? I przy okazji ma ktoś pełną rozpiskę funkcji kompa i gdzie usunąć wymianę oleju bo olej wymieniony a komp nie wyzerowany i mi nalicza już 4tys na minus. 

Nurburgring btg 9.45 stock compacto
www.4lejdis.pl; tomecanic.pl systemycrm.pl itd
www.4lejdis.pl; tomecanic.pl systemycrm.pl itd
ja ok 310 (licznikowe), lekko zmodyfikowane M3 E46, licznikowo 280 M3 E36 3.2
Napisz cos wiecej o tym aucieYanaki pisze:lekko zmodyfikowane M3 E46

(sorki za OT)
- tomek///M3
- Kontakt:
Delikatnie ponad 270, licznikowe oczywiscie. Co dziwne, nie doszedlem do odcinki i wyglądalo na to ze auto moze dalej przyspieszac. Niestety musialem hamowac.
Poki co 240km/h na Siekierkowskim (albo ostatnia prosta w strone Mokotowa - troche z gorki, albo pierwsza prosta w strone Pragi z Mokotowa, na obydwu prostych mialem bez problemu 240km/h). Tyle moglem sie rozpedzic na prostych na tym moscie. Jak na moj gust moglbym sie rozpedzic do ok. 255km/h na Siekerkowskim moja M3 E-36, ale moze sproboje jak zrobi sie troche cieplej i jak zmienie sobie tarcze 
Jak wybiore sie gdzies jak bedzie prosta droga dam znac, slyszalem ze 280km/h jezdzie bez problemu.
Aha jescze lecialem 328i kombi E-36 na autostrodzie pod Poznaniem, polecialem licznikowe 250km/h, szczerze powiedziawszy to sie zdziwilem.
Aha i jeszcze Lexus IS 300 Tiptronic na Toruńskiej - 245km/h - szybciej juz nie pojedzie chocby i mial 10km prostej.
M3 na Torunskiej toche sie boje bo kurde te koleiny no i Policja...

Jak wybiore sie gdzies jak bedzie prosta droga dam znac, slyszalem ze 280km/h jezdzie bez problemu.
Aha jescze lecialem 328i kombi E-36 na autostrodzie pod Poznaniem, polecialem licznikowe 250km/h, szczerze powiedziawszy to sie zdziwilem.
Aha i jeszcze Lexus IS 300 Tiptronic na Toruńskiej - 245km/h - szybciej juz nie pojedzie chocby i mial 10km prostej.
M3 na Torunskiej toche sie boje bo kurde te koleiny no i Policja...
ja dobiłem do 300km/h dwoma autami M5 E39 i audi S8, miałem RS6 które jechało 310km/h ale niestety nie miałem okazji sie rozpędzić, nie było gdzie 

a ja ostatnio 230 na toruńskiej w Wawie, ale za to dieslem, co niestety uwieczniły kamery KGP, wcześniej miałem okazję przekroczyć 300 i to kilka razy, teraz chciałbym 400, zbieram na Veyrona 

Przy włączeniu elektronicznych wskazań prędkości, z blokadą 28x licznikowe >> 253km/h na wyświetlaczu.
Po programie i zdjęciu ogranicznika, ok.310km/h licznikowe >> 28x na wyświetlaczu.
Czyli wszystko się zgadza.
Auto: E46 M3.
Po programie i zdjęciu ogranicznika, ok.310km/h licznikowe >> 28x na wyświetlaczu.
Czyli wszystko się zgadza.
Auto: E46 M3.
ET 10.2s; 1.406s 60ft - streetlegal M3Turbo